Beste volleyballers van DIO en Primavo,

 

Wij zijn verheugd dat we voor de liefhebbers buitentraining kunnen gaan aanbieden vanaf maandag 18 mei. Neem de volgende informatie goed in je op, zodat het volleyballen veilig kan plaats vinden.

 

Belangrijkste informatie:

 1. Het Corona-protocol kort samengevat is hier te vinden HIER. Het volledige protocol is leidend, en is HIERte vinden. Neem het zorgvuldig door en houd je hier goed aan, want onze gezondheid staat voorop!
 2. Het actuele trainingsroosteris HIER terug te vinden. Houd je aan de tijden en aangemelde personen, tenzij in goed overleg met één van de ondergetekenden.
 3. De 2 trainingslocaties zijn:
  • UVV Albatross (6 grasvolleybalvelden), Brouwersmolenweg 440, 7339 EE Ugchelen, zie Google Maps
  • Sv Orderbos, ingang afdeling biljart (4 beachvolleybalvelden), Sportpark Orderbos 37, 7313 HN Apeldoorn, zie Google Maps
 4. De Seniorenteams dienen de volgende zaken zelf te regelen:
  • Ballen meenemen(bij voorkeur beachbal, anders normale bal). Op het veld bij Albatross is ook een beperkte hoeveelheid beachballen in de ballenkar, maar reken daar niet op.
  • Bij Albatross is er beschikking over desinfectiegel, voor sv OrderBos graag zelf als team meenemen in combinatie met keukenrolpapier of hygiënische doekjes.
  • Eventueel een EHBO-doosje

 

Let op!

 • Bij sv Orderbos is er geen toilet; bij Albatross wel, maar alleen voor noodgevallen.
 • Het hek bij sv OrderBos is voor de training afgesloten, en kan met een cijferslot worden opengemaakt. Idem voor de ballenkar bij Albatross. De trainer zal in het bezit zijn van de cijfercombinaties, deze zal hooguit met de aanvoerder worden gedeeld indien strikt nodig.
 • De trainingen lopen door tot eind juni (Primavo) resp. 9 juli (DIO Ugchelen)

 

Namens de besturen veel plezier gewenst, maar houd je tegelijkertijd in je enthousiasme aan het protocol (en spreek ook anderen aan als je ziet dat het niet goed gebeurt).

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

John Uiterweerd

Desmond Sagel