DIO-Ugchelen en Primavo bundelen hun krachten en creëren met volleybalvereniging DIAVO een aantrekkelijk alternatief in volleybalstad Apeldoorn.

Na uitgebreid onderzoek en raadpleging hebben de besturen en de leden van beide verenigingen massaal ingestemd om alle volleybalactiviteiten onder te brengen in een nieuwe volleybalvereniging, met de door de leden gekozen naam DIAVO. Met bijna 300 leden van 7 tot 77 jaar, wordt DIAVO qua ledenaantal de derde volleybalvereniging in Apeldoorn, met de grootste recreantenafdeling.

Het plezier van álle leden staat centraal!
Door deze krachtenbundeling ontstaat een attractieve vereniging, want met veel speelniveaus en -avonden kunnen leden èn instromers op hun gewenste niveau spelen. Tegelijk is de vereniging klein genoeg om maatwerk te leveren voor persoonlijke èn teamvoorkeuren. Binnen de vereniging staat plezier in volleyballen boven de hoogst mogelijke prestatie. Niet alleen de lijnteams, maar ook de overige teams in de competitie en recreanten hebben enthousiaste trainers, die vanuit de Technische Commissie begeleid worden.

Voorbereiding nieuwe seizoen

Hoewel achter de schermen in het najaar de nieuwe vereniging nog verder moet worden opgetuigd, komen alle teams in de competitie vanaf september al uit onder de nieuwe naam DIAVO, het liefst in nieuwe tenues (sponsors zijn meer dan welkom). Uiteraard zijn nieuwe leden ook zeer welkom om eerst vrijblijvend mee te trainen, er is momenteel zelfs een “instroomklas” voor volwassen ongeoefende volleyballers. In de zomervakantie wordt bij sv Orderbos het zomervolleybal gefaciliteerd, op gras- en beachvelden.

Afbeeldingsresultaat voor volleybal plaatjeDenk je al een tijdje aan iets actiefs doen? Volleybal al eens overwogen? Bij DIAVO kan je op diverse niveaus volleyballen, maar gegarandeerd met veel gezelligheid! Ook kun je op vrijwillige basis meedoen aan de recreantencompetitie van de NeVoBo

Heb je al eens gevolleybald of zoek je iets meer uitdaging dan hebben we ook diverse competitieteams!


Voor de jeugd van 6 tot 12 jaar leer je spelenderwijs volleybal door middel van “Cool Moves Volley”, waar elk jaar het spelletje wordt uitgebreid totdat je uiteindelijk ècht volleybal speelt. Daarna speel je volleybal volgens de spelregels van het volwassenen-volleybal, met oplopende nethoogtes, in de C- (12-13), B- (14-15) of A-jeugd (16-17 jaar).

 Meer informatie kun je krijgen via:

 

recreanten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

competitie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 jeugd: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.